Please Select Language :
EN GR DE IT RU

Βίλες Κάβος Ψαρού
Παραδοσιακές Πέτρινες Βίλες

Παραλία Ψαρού
Νησιά Ιονίου - Ζάκυνθος

 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
 • Kavos Psarou Villas Zakynthos
Online Κρατήσεις
Άφιξη :
Βραδιές :
Ενήλικοι :
Παιδιά :

Οι βίλες «Κάβος Ψαρού» βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, μόλις 40μ από αυτή, σε μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και πολύ ήσυχη. Οι βίλες μας είναι το ιδανικό κατάλυμμα για όποιον αναζητά διακοπές με ποιότητα, σε ήσυχο μέρος, δίπλα στη θάλασσα μακρυά από τα πλήθη. Θα γοητευτήτε από την ομορφιά του τοπίου, από τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά του Ιονίου, την ηλιοφάνεια και τον ανέφελο ουρανό, και την θέα του γειτονικού νησιού της Κεφαλλονιάς. Οι βίλες μας βρίσκονται στην παραλία της Ψαρού, στην ανατολική ακτή της Ζακύνθου, ακριβώς δίπλα στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία αμμουδιά της Ψαρού στο χωριό Μέσο Γερακάρι.

Οι έξι βίλες είναι χωρισμένες σε 3 αυτόνομα κτίρια, που αντικρίζουν το γαλάζιο του Ιονίου. Οι βίλες βρίσκονται σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο κτήμα 25 στρεμμάτων που ανήκει στην οικογένεια Μπισκίνη. Η μεγάλη έκταση του κτηματός μας και η φυσική του ομορφιά δημιουργούν τις κατάλληλες προυποθέσεις για ειδυλιακές, αξέχαστες διακοπές. Οι βίλες βρίσκονται δίπλα σε έναν ελαιώνα, ενώ είναι περιτριγυρισμένες από λουλούδια και μεγάλη έκταση πρασίνου.

Οι βίλες «Κάβος Ψαρού» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που την διαχειρίζεται η οικογένεια Μπισκίνη και αυτό της προσδίδει έναν ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα για τον πελάτη. Δίπλα στις βίλες βρίσκεται κτίριο υποδοχής/snack bar όπου οι ιδιοκτήτες οικογένεια Μπισκίνη είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, να σας πληροφορήσουν και να σας προσφερούν την φιλοξενεία τους. Η γύρω περιοχή είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους, με έντονη Μεσογειακή βλάστηση, με ελαιώνες και περιβόλια. Η ενδοχώρα έχει λόφους με γραφικά χωριά πάνω σε αυτούς και σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πολλές ωραίες παραλίες με κρυστάλινα νερά. Ακριβώς δίπλα στο κτήμα βρίσκεται ένα οργανωμένο λιμανάκι όπου μπορεί κανείς να ελλιμενίσει το σκάφος του με μικρό κόστος. Οι βίλες «Κάβος Ψαρού» σας προσφέρουν διακοπές με σεβασμό στην ιδιωτικότητα σε ήσυχο όμορφο περιβάλλον, με υπέροχη θέα στην θάλασσα, δίπλα στο κύμα.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αγαπητοί καλεσμένοι,

Η υγεία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Λόγω των τελευταίων ειδοποιήσεων για το covid-19, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται στους νέους κανόνες λειτουργίας.

Είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα για την απολύμανση των δωματίων μετά το check out των επισκεπτών μας.

Παρακολουθούμε προσεκτικά όλους τους νέους κανόνες του γραφείου Εξωτερικών Πολιτικής προστασίας και των τοπικών αρχών.

Λόγω των τελευταίων ειδοποιήσεων, λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας:

- Έχει ορισθεί ειδικός συντονιστής ως υπεύθυνος για να διασφαλίσει ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που καθορίζονται από κυβερνητικές εντολές.
- Παρέχουμε σε κάθε μέλος του προσωπικού επαρκή μέτρα προσωπικής προστασίας.
-Υπάρχει ειδικός εξοπλισμός (ιατρικό κιτ) σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συμβάν.
- Στη ρεσεψιόν θα υπάρχει αντισηπτικό με τουλάχιστον 60% αλκοόλ για τους επισκέπτες.
-Απολύμανση των κλειδιών.
-Υγειονομικές υπηρεσίες σε όλους τους δημόσιους χώρους και ιδίως σε είδη υψηλού κινδύνου.
- Καθαρισμός δωματίων με καθαριστικό ατμού
- Συνεργασία με γιατρό εξειδικευμένο στο COVID-19
- Κρατάμε ένα αρχείο με τα στοιχεία των επισκεπτών που θα φιλοξενηθούν στο κατάλυμα (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης, ημέρα αναχώρησης, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση).
- Οι πετσέτες-σεντόνια για το δωμάτιο πλένονται στους <70C και παραλαμβάνονται συσκευασμένα
-Πληροφορίες για τους επισκέπτες: - Νέα ώρα αναχώρησης στις 11:00 και check in στις 15:00
- Δεν θα υπάρχει καθημερινή αλλαγή σεντονιών και πετσετών και οι υπηρεσίες καθαρισμού δεν θα είναι τακτικές κατά τη διάρκεια της διαμονής στο δωμάτιο.
- Πρέπει να διατηρείται μια ασφαλής απόσταση (μεταξύ 1m και 2m) μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του καταλύματος και μεταξύ κάθε επισκέπτη. Οι ξαπλώστρες είναι τοποθετημένες στις κατάλληλες αποστάσεις
- Πλύνετε τα δύο χέρια τακτικά με σαπούνι και νερό παρέχετε στο δωμάτιο
- Αποφύγετε να αγγίξετε τη ρεσεψιόν και άλλα κοινόχρηστα μέρη του καταλύματος.
-Εάν νιώθετε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας: επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της επιχείρησης από το δωμάτιό σας για συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Σας περιμένουμε και πιστεύουμε ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές μαζί μας.